Reiseblogg fra Travellerspoint

Foshan, Guangdong

Har vært veldig mye de siste ukene. Har vært på alt fra den kinesiske mur til snackstreet til barene propaganda og helens og videre til å si farvel til de 80 nye menneskene som jeg har bodd sammen med i en måned.

For to uker siden dro jeg fra kalde Beijing til et flott by i syd. Her skifter temperaturen fra dag til dag. Har aldri opplevd noe som dette før. Den ene dagen er det så varmt at jeg tror jeg skal forsvinne. Shortsen er på og aircondition på det kaldeste. Neste dag igjen er det frem med vinterjakka og vottene igjen. Byen heter Foshan og er veldig fin. Jeg bor midt i sentrum og har alt jeg trenger. Et sykehus som nabo og treningssenter, kjøpesenter og en svær park 5 min fra her jeg bor. Trives veldig godt.

Ellers bor jeg med Cecilie som er ei kjempe søt jente. Vi har reist til to byer de siste helgene sammen. Den føste helgen var vi med alle andre som var plassert syd på BBQ hos læreren vi hadde i Beijing. Veldig koselig og møte alle igjen selv om det bare hadde vært en uke og noen dager siden sist. Så møttes vi igjen denne helgen så neste helg er planen og være hjemme å se turist stedene i byen her.

Mye av tiden går i planlegging av timer å undervise. Det er veldig gøy og veldig utfordrerne. Har just fått vite at jeg skal eksaminere og sette karakter på mine elever om 4 måneder. Det blir veldig rart. Gå fra skolebenken til å sette karakterer. Sette karakterer på 280 elever og i tillegg er karakterene det som gir statusen til familien så her har de høye forventinger.

Nå skal jeg tilbake og undervise så for komme med en oppdatering senere. Litt fortere enn forrige gang ;)

Skrevet av AdinaB 16:27

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint